Qui som?

JCR som una empresa dedicada a la fabricació d’articles per a la preservació i la conservació del patrimoni cultural des del 1991.

Oferim una extensa gamma de productes de qualitat per a la preservació i la conservació per a l’arxiu de materials textuals, gràfics, i fons fotogràfics com: caixes, arxivadors, carpetes, sobres, fundes...

A JCR volem arribar a totes les institucions, els professionals i particulars interessats en la preservació i la conservació del patrimoni cultural.

JCR amb uns quants anys d’experiència en el sector en subministre, disseny i fabricació de materials permanents per a la preservació i conservació del patrimoni cultural, oferim als nostres clients els productes que els sigui més adients per a la conservació incloent si és necessari la fabricació a mida dels materials. Les nostres primeres matèries estan recolzades per certificats i analitzades pel nostre servei de verificació de qualitat, per el laboratori General d’Assaig i Investigacions i pel laboratori estranger Image Permanence Institute.

Ctra. de Cornellà, 128

08950 Esplugues de Llobregat - BARCELONA

Tel/Fax (34) 93 473 86 14

jcr@jcr1.com